Avinyó

Disposem de 3 parcel·les ubicades dins del casc urbà d’Avinyó en una zona d’expansió urbana al sud del municipi. A cada parcel·la si poden construir dues cases adossades compartint la paret mitgera.
 
L’agrupació d’habitatges estan situats dins d’una illa orientada nord-sud de 19 metres d’ample. Aquesta crugia estreta permet tenir una façana a cada carrer i facilitar la ventilació creuada. El desnivell d’una planta d’alçada que hi ha entre els dos carrers permet accessidir a l'habitatges des de dos punts independents. L’accés principal, pel Carrer Barcelona, es fa a través d'un jardí.  L'accés secundari, pel Carrer Josep Illa Font, es fa per l'aparcament interior.

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/8

Planta Baixa

 

Opció A

Planta Primera

 

Opció B

Opció C

Opció D

+

Programa funcional
L’habitatge s’organitza en tres nivells:
 

  1. Planta semisoterrada amb accés des del Carrer Josep Illa Font amb un aparcament i un petit safareig. (54 m²)  

  2. Planta baixa amb el programa d’ús compartit: la sala d’estar, el menjador, la cuina, un petit bany i una peça polivalent pot ser un dormitori o un estudi. (52 m²)

  3. Planta sota la coberta amb les peces més privades de l’habitatge. Depenent del número d’habitacions requerides es pot jugar amb la distribució deixant un sol espai obert o compartimentar la planta. Aquest nivell disposa d’una sortida a l’exterior a una terrassa amb vistes sobre el jardí. (41m²)

 

En resum, l’habitatge permet construir tres habitacions i dos banys. (147m²)

 

Construcció

  • Utilització de materials naturals i saludables a la construcció i els acabats.  (sostres de fusta, aïllament de fibres vegetals, etc)

  • Aïllament tèrmic molt per sobre del que demanen les normatives per reduir la demanda energètica i elevar el confort tèrmic.

  • Sistema de calefacció amb estufa de biomassa per reduir el cost de la factura del combustible i les emissions de CO2 a l’atmosfera.

  • Certificació energètica A

  • Autoproducció fotovoltaica amb emmagatzematge (+10.000€)

 

 

Preu

 

L'opció A 148.000€

L'opció B 158.000€

L'opció C 161.000€

L'opció D 163.000€

 

Aquest preu inclou la parcel·la, la construcció de la casa i la redacció del projecte.