habitatge unifamiliar entre mitgeres. arnes 2006

Rebem l'encàrrec de rehabilitar un edifici entre mitgeres al casc antic del municipi d'Arnes. Aquest edifici es troba en una parcel·la rectangular de 4,5 d'ample i 13,5 de profunditat edificada i una sola façana al carrer. Amb un edifici tant profund la preocupació principal va ser fer arribar la llum natural a l'interior de la casa. 

 

Els forjats preexistens es van enderrocar ja que no complien amb l'altura lliure adecuada. Al reconstruir-los es va deixar un espai lliure per al pati que permet il·luminar i ventilar totes les plantes. Es van aprofitar les vigues de fusta antigues per contruir els nous forjats.

 

Les parets mitgeres es repiquen per deixar la pedra vista.

 

La planta baixa es deixa com un espai d'ús flexible. Es mantenen els trulls i es restauren les botes de vi que hi havien a la casa.

 

La coberta s'aprofita com a espai lliure exterior en dos nivells.

 

 

 

1/10