edifici patrimonial. equipament administratiu. arnes 1999

Avui en dia, l'ajuntament d'Arnes té el privilegi de tenir la seva seu dins d'un dels edificis més imponents del renaixement català. Es tracta d'un edifici aïllat amb quatre façanes i planta rectangular amb tres nivells: el primer a la cota de la plaça amb una zona porxada,  el segon on hi ha la planta noble i el tercer on hi ha un àtic obert amb finestres d'arc de mig punt.

 

Al llarg de la història l'interior de l'edifici havia patit un seguit de modificacions que feien inviable el seu ús com a edifici administratiu. Necessitava una actualització dels serveis i les instal·lacions  i una redistribució dels espais.

 

Per altra banda, les façanes estaven molt degradades pel pas del temps. Es va iniciar un procés de restauració i substitució de les peces trencades. La majoria d'aquestes peces estaven a les cornises i els frontons.

 

Es va aprofitar l'empenta per urbanitzar els espais urbans que envolten l'edifici. Es va configurar un entorn urbà neutre per a que l'edifici monumental resaltés amb tot el seu esplendor.

 

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/8